Půjčovny šatů

Zastihla Vás náhle společenská akce a nemáte právě po ruce společenský oblek či šaty na večírek.

Půjčovny šatů Praha 

Hledáte nejbližší půjčovnu společenských šatů v Praze ?

 

V katalogu půjčoven šatů a společenských obleků naleznete kontakty na nejbližší půčovnu společenských šatů a večerní róby. Šaty k zapůjčení pro dámy tak i pány.

 

BERÁNEK Praha, s.r.o.

www: http://www.svatbavdolcevilla.cz
E-mail: reservation@dolcevilla.cz
Telefon:+420 220 199 510
Fax:
Adresa: Nebušická 93
Praha - Nebušice
164 00

V Dolce Villa Hotelu můžete mít ve svatební den vše na jednom místě. Zajistíme obřad na zahrádce uprostřed parku Divoká Šárka, hostinu, raut, grilování nebo originální burger party s bowlingovým turnajem. Za prostory neúčtujeme pronájem a pro novomanžele nabízíme apartmá se snídaní zdarma (apartmá zdarma platí pro 30 a více svatebních hostů). Rádi Vám zašleme nezávaznou kalkulaci svatební hostiny a osobně Vám ukážeme všechny naše prostory.

At Dolce Villa Hotel you can have everything in one place in your wedding day. We arrange wedding ceremony in our garden, situated in the middle of natural park Divoka Sarka. We also arrange banquets, buffets or grilling with the unique burger party and bowling tournament. There is no special rent charged for weddings. As a wedding gift, for weddings over 30 guests we provide a honeymoon suite with breakfast to the bed completely for free. We will be glad to provide more information or personal meeting and send you our offer for banquets.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Doporučujeme

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.